PERSOONLIJKE GROEI

HYPNOTHERAPIE EN PSYCHOANALYSE

IK BEN WIE IK BEN GROEPSLESSEN

ADEM- EN ONTSPANNINGSTHERAPIEËN

MINDFULNESS

PREV
NEXT

Persoonlijke groei

Persoonlijke groei is een langzaam proces van vallen en opstaan. Je bent waarschijnlijk op deze pagina terecht gekomen met een onbehaaglijk gevoel van “het moet anders”. Persoonlijke groei is het toe werken naar een situatie waarbij je van jezelf vindt dat je bepaalde doelen moet stellen en deze graag wilt bereiken.

Het is het aanpassen van gedrag, gewoontes, houding en de manier waarop je in het leven staat en tegen de wereld aan kijkt. Groeien is een leerproces. Wat eigenlijk in houdt dat je nu op een punt gekomen bent waarbij je tegen jezelf hebt gezegd, dit kan zo niet langer. Waarschijnlijk weet jel onbewust al heel goed waar de klepel hangt maar je krijgt het maar niet voor elkaar de volgende stap in je ontwikkeling te maken.

Elk persoon heeft zijn of haar gedrag DNA. Gevormd en beïnvloed door zo enorm veel factoren. Aan de andere kant va de schaal zie je dan ook weer dat de manier waarop wij collectief zijn gevormd en opgevoed in deze maatschappij dat er ook weer veel overeenkomsten zijn. Dit maakt dat Praktijk Transire zowel therapieën aan biedt op individueel niveau als ook groepslessen.

ONZE BEHANDEL METHODES

Op bepaalde momenten in je leven wordt je flink geconfronteerd met je zelf. Je hebt het gevoel jezelf verloren te zijn, eigenlijk niet meer weet wie je bent. Praktijk Transire heeft hypnotherpie en psychoanalyse geïntegreerd in haar scala van behandelmethoden. Therapieën werken slechts zelden als er uitgegaan wordt van één behandelingssoort.

Familieopstellingen helpen je een een beter beeld te geven waarom je op een bepaalde manier in het leven staat. Het kan bepaalde patronen bloot leggen waar je jezelf niet eens van bewust bent. Deze patronen kunnen zich tegen je keren en je voelt je daardoor onbegrepen door je omgeving. Praktijk Transire gebruikt onder andere deze methode om je in balans te brengen.

Transire heeft alles in huis om je te helpen met je persoonlijke groei. De ademhaling speelt hierin een onlosmakelijke factor van belang. Het zorgt voor een innerlijke balans tussen je gevoel en denken. Het zorgt er bovendien voor dat je beter kunt omgaan met stressvolle situaties.

Mindfulness is leven met je volle aandacht voor het moment nu. In ons jachtige leven, leven we niet meer in het heden. Nee, we worden geleefd. Kinderen, werk, vrienden, familie, hobby’s, sport, boodschappen en nog een hele lijst aan zaken die dagelijks onze aandacht verdienen. Continu dwalen onze gedachten af naar dingen die spelen.

TOP