ERVARINGEN MET PRAKTIJK TRANSIRE

Ervaringen met praktijk Transire

Hieronder treft u een aantal ervaringen aan van mensen die onze praktijk bezocht hebben.
Voor een overzicht van recente beoordelingen kunt u Klantenbeoordelingen 2021 downloaden.

Voor een compleet overzicht van recente klantbeoordelingen kunt u de Klantenbeoordelingen 2018 of Klantenbeoordelingen 2019 of klantenbeoordelingen 2020 downloaden.

Thijs
De praktijkbehandelingen bij Transire worden in een prettige huiskamer omgeving gegeven. Annette is daarbij pro-actief en erg duidelijk in haar aanpak. Ze benadert de cliënt vanuit verschillende methodieken waardoor elke sessie weer anders is.

Mijn ervaring met praktijk Transire is dus erg positief. De wijze van behandeling van psychologen of psychiaters is, met de ervaring die ik heb opgedaan, veel eenzijdiger en minder effectief.
Twan
Na een erg moeilijke periode heeft Annette mij weer terug kunnen zetten in mijn kracht. Na een aantal omzwervingen bij verschillende therapeuten heb ik eindelijk de rust in mezelf kunnen vinden. Hierdoor ben ik gevoelsmatig minder afhankelijk van anderen geworden. Ik heb een enorme sprong voorwaarts kunnen maken.

Annette is een vrouw met beide benen op de grond (niet zweverig) en die met haar aanpak vanuit verschillende behandelmethoden erg effectief is. Ik heb er niet alleen privé baat bij gehad maar zeker ook zakelijk. Dank je Annette!
Dien
Om hulp vragen als je in psychische nood zit is niet eenvoudig maar wel héél fijn dat je het snel krijgt wanneer je het nodig hebt.

Dezelfde week dat ik belde om een afspraak te maken, mocht ik komen bij praktijk Transire voor een intake gesprek. Ik was blij, maar ook wel bang, want er zat voor mijn gevoel zóveel waar ik geen raad mee wist. Ik dacht dat ga ik nooit onder woorden kunnen brengen. Ik heb zoveel moeten huilen, dat ik dacht het stopt nooit meer maar Annette was geduldig en liet me uithuilen.

Stukje bij beetje liet ze me zien, hoe het ook anders kon en keerde mijn denken om. Ze liet me vragen beantwoorden waar ik nooit antwoord op dacht te kunnen geven. Ze liet me ook vragen aan mezelf stellen waardoor mijn blik weer helder werd.

Begrijpen hoe iemand in elkaar zit, waarom iemand iets doet wat je totaal niet begrijpt, inzicht geven.Laten zien hoe je door je houding al sterker kunt gaan voelen. Ik ga je terugzetten in je eigen kracht, zei ze, en dat klonk zo vol vertrouwen in mij, dat ik dacht, já, dát wil ik want ik wist niet eens dat ik eruit was, zo wankel stond ik.

Ik heb het heel erg fijn gevonden om met Annette te praten. Ik was elke week “blij” dat ik weer mocht.Speciale ademhalingsoefeningen hielpen me bij het rustig worden als mijn gedachten dreigden weer alle kanten op zwabberden. Terug naar één punt.

Inmiddels is de therapie gestopt en voel ik weer zóveel lucht en licht om me heen dat ik de hele wereld weer aan kan. Het was mijn eerste ervaring met een therapeute en ik denk nu dat als er weer eens een moeilijke tijd zou komen dat ik héél gemakkelijk weer om hulp zou vragen.

Ik heb het als heel erg fijn ervaren, iemand die me begrijpt en weet waar de schoen wringt. Het zou te ver gaan om te zeggen dat ik therapie ga missen maar ik denk wel met een heel fijn gevoel aan hoe ik stukje bij beetje elke week sterker ben geworden en weer de mens ben die ik was.

Dank je wel voor je kundige hulp Annette,

je hebt me weer een blij mens gemaakt.

Dien
TOP